Пн. Жов 14th, 2024

Названо ціни на новий кросовер Mitsubishi Outlander PHEV 2025

У Японії відбулася прем’єра оновленого Mitsubishi Outlander PHEV 2025 модельного року, який отримав значні поліпшення. Про це повідомляє видання mauto.

Найбільш значуща інновація – літій-іонний акумулятор більшої ємності на 22,7 кВт-год, що забезпечує збільшений запас ходу на електротязі до 106 км для базової версії та 102 км для інших модифікацій. Це помітний приріст порівняно з попередньою моделлю.

Крім того, гібридна система отримала приріст потужності на 20%, що покращує динаміку розгону. Автомобіль також став економнішим у витраті пального: у змішаному циклі споживає 5,7-5,8 літра на 100 км, що зменшує частоту використання двигуна внутрішнього згоряння і робить поїздки тихішими та комфортнішими.

Зовнішній дизайн також зазнав змін: нова решітка радіатора і затемнені задні ліхтарі надають кросоверу більш сучасний і солідний вигляд. Інтер’єр став розкішнішим завдяки новому шкіряному оздобленню сидінь у кольорі «цегляно-коричневий», а також додатковим опціям, таким як вентиляція сидінь, 12,3-дюймовий дисплей і цифрове дзеркало заднього виду.

Продажі нової моделі розпочнуться 31 жовтня, а початкова ціна на японському ринку становить 5 263 500 ієн (приблизно 1,6 мільйона гривень).

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post