Categories: Новости

Яким буде новий Mitsubishi Pajero: з’явились перші подробиці

Зараз Mitsubishi активно працює над створенням абсолютно нового позашляховика Pajero, випуск якого планується на 2027 рік. Carscoops зібрав всі наразі відомі подробиці щодо цієї майбутньої моделі й опублікував рендери, що відображають потенційний зовнішній вигляд нового Pajero, інформує mauto.

Екстер’єр позашляховика буде схожий на Outlander, але з урахуванням його великих розмірів. У Mitsubishi Pajero буде доступний просторий третій ряд сидінь та великий багажник. Внутрішнє оснащення вражатиме сучасністю: воно включатиме можливість бездротової зарядки для смартфона, голосового помічника з системою штучного інтелекту, можливість оновлення програмного забезпечення через “повітря” та повний набір активних систем допомоги водієві.

Mitsubishi Pajero 2027 буде побудовано на оновленій платформі CMF-C/D і оснащено модернізованою гібридною трансмісією об’ємом 2,4 літра, яка базується на розробці для моделі Outlander. Очікується, що потужність автомобіля збільшиться до 380 кінських сил.

Основною особливістю силової установки буде наявність чотирьох різних приводів: звичайного двигуна внутрішнього згоряння, одного електричного мотора на передній осі та двох електричних агрегатів на задній. Використання електричних моторів в силовій установці значно покращить можливості автомобіля для їзди по бездоріжжю, а також дозволить точне керування вектором тяги та активацію електронних блокувань передніх та задніх диференціалів.

Vlad

Recent Posts

Водіїв в Україні можуть штрафувати за пасажирів: кого стосується

В Україні культура використання автомобільних ременів безпеки залишається на дуже низькому рівні. Статистика показує, що…

2 недели ago

ТОП-10 старих авто, які без поломок можуть проїхати понад 500 000 км

Сучасні автомобілі вважаються надійними, якщо вони можуть проїхати 200 000 км без серйозних технічних проблем.…

2 недели ago

Renault здивував: яку цікаву деталь приховує найдешевша модель (фото)

Dacia Sandero 2025 року – це бюджетний хетчбек, який є найдоступнішою моделлю від Renault на…

3 недели ago

На український ринок вийшов новий автомобільний бренд Ineos (фото)

На автомобільному ринку України з’явились позашляховики від нового британського бренду Ineos. Однією з найпопулярніших моделей…

3 недели ago

Уряд готує нові зміни для водіїв: чого очікувати

В Україні найближчим часом очікуються значні зміни у процедурі видачі водійських посвідчень. Законопроєкт №8082, який…

3 недели ago

Поліцейський розповів, на які авто найчастіше звертають увагу патрульні

Зупинка автомобіля поліцією в Україні чітко регламентована і здійснюється лише за наявності певних підстав. Найчастіше…

3 недели ago