Пт. Жов 4th, 2024

Renault презентувала новий бюджетний кросовер (фото)

Нещодавно стало відомо про вихід нового дешевого кросовера від Renault під назвою Aurora 1. Офіційна презентація запланована на 27 червня в південнокорейському Пусані на заводі, який раніше належав Samsung Motors. Відео з новим авто вже доступне на YouTube-каналі Renault Korea. Про це пише mauto.

Раніше з’являлася інформація про співпрацю Renault з Geely для розробки цієї моделі. Наразі стало відомо, що за основу для нового кросовера взято Geely Monjaro.

Автомобіль Geely Monjaro, який у Китаї називається Xinguye L, являє собою просторий сімейний кросовер довжиною 4,77 метра з двома рядами сидінь. За попередньою інформацією, Renault Aurora 1 буде різнитися з Geely Monjaro лише дизайном фар і решітки радіатора.

Renault Aurora 1 та Geely Monjaro створені на базі платформи CMA, яка також використовується у Volvo XC40. Французький кросовер Renault Aurora 1 буде пропонуватися виключно у гібридній модифікації, що включає 1,5-літровий турбований бензиновий двигун та електромотор.

У Geely Monjaro встановлена гібридна установка потужністю 245 к. с., яка дозволяє досягнути 100 км/год за 7,9 секунди з середньою витратою пального 4,3 літра на 100 км. Крім того, цей кросовер з Китаю пропонується з 2,0-літровим турбодвигуном потужністю 238 к. с., але новий Renault Aurora 1, вірогідно, не буде ним оснащуватися.

Після виходу Renault Aurora 1 на ринок очікується поява ще однієї спільної моделі з Geely, яка буде представлена у вигляді елегантного купе-кросовера.


By Vlad

Related Post