Нд. Жов 27th, 2024

Представлено екстремальний позашляховик Isuzu D-Max Blade (фото)

Компанія Walkinshaw Automotive часто допрацьовує пікапи та позашляховики, які надходять на австралійський ринок. Зараз вона представила новий варіант японського Isuzu D-Max 2024 року, який отримав назву Blade. Ця версія пікапа буде продаватися лише на австралійському ринку. Вона вирізняється найкращою підготовленістю до експлуатації на бездоріжжі.

Згідно з опублікованою інформацією, під час підготовки версії Blade пікап D-Max був глибоко перероблений. Йому змінили навіть дизайн кузова, встановивши, наприклад, нові радіаторні грати з великими стільниками. Масивний передній бампер доповнюється металевим захистом. Колісні арки у японської моделі стали ширшими. При цьому пікапу запропонували 17-дюймові колісні диски.

Більш масштабних змін зазнала підвіска. Їй додали 35-міліметрові двотрубні амортизатори, які встановлені попереду. Заявлено, що вони мають контроль і довговічність автомобіля. Внесені зміни також дали змогу збільшити дорожній просвіт на 29 мм. Тобто зараз цей показник сягає 244 мм.

Під капотом у японської моделі встановлено колишній 3-літровий турбодизельний двигун. Його максимальна потужність досягає 187 к.с. при крутному моменті в 450 Н*м. У комплекті з мотором йде 6-ступінчаста автоматична КПП, що передає всю тягу на обидві осі. При цьому інженери додали японській моделі новий режим розпізнавання дороги.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post