Нд. Жов 27th, 2024

Недорогий електрокросовер Hyundai Kona отримав новий брутальний дизайн (фото)

Підрозділ Hyundai Mobility Japan представив інформацію про ексклюзивну варіацію електричного кросовера Hyundai Kona 2025, який отримав назву Mauna Loa. Як стало відомо, буде зібрано лише тридцять таких автомобілів. Щодо ціни, то заплатити за нього доведеться 1,346 мільйона гривень.

Пакет Mauna Loa є спеціальним, створеним за індивідуальним замовленням для бездоріжжя. Це виражається у відповідному оснащенні кросовера, а також змінах у зовнішності та салоні. Загалом він орієнтований на те, щоб забезпечити максимальний комфорт усім учасникам руху.

Як повідомляється, для кросовера використана батарея ємністю 64,8 кВт*год. Сам він розроблений відповідно до специфікації «Voyage». Стильний зелений колір mirage, в який пофарбований кузов автомобіля, надає йому унікальності. При цьому бампер і колісні арки пофарбовані в чорному контрастному кольорі з металевим ефектом.

Що стосується додаткових аксесуарів, які отримав Hyundai Kona, то сюди входять 2 поперечини на даху, килимок для підлоги та килимок для багажу, що підвищує зручність під час відпочинку. В обробці салону використана двоколірна гама, з якою автомобіль раніше не був представлений у Японії. Натуральна шкіра надає інтер’єру розкоші та затишку.

Hyundai Kona оснащений матово-чорними 16-дюймовими алюмінієвими колісними дисками, розробленими спільно з Weds, які «взуті» в шини підвищеної прохідності. Загалом кросовер може похвалитися покращеними показниками прохідності.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post