Чт. Жов 24th, 2024

Презентовано найдешевший рамний позашляховик Toyota Rangga (відео)

На автовиставці в Індонезії представили новий недорогий позашляховик Toyota Rangga, який планується до серійного виробництва у 2025 році. Автомобіль побудований на базі пікапа Toyota Hilux Champ і має багато спільного з ним, зокрема передню частину. Водночас замість вантажної платформи у новинки встановлений повноцінний кузов, пише mauto.

Позашляховик має довжину 4,5 метра і відрізняється оригінальним рубаним дизайном з вигнутими віконними лініями, великою оптикою і масивним пластиковим боді-кітом. Бокові частини кузова мають виштамповки, що додає йому міцності та сучасного вигляду.

Салон Rangga розрахований на сім осіб із трьома рядами сидінь. Внутрішнє оздоблення також виконане у простому та практичному стилі, із 7-дюймовим сенсорним монітором на передній панелі. Мультимедійна система підтримує Android Auto і Apple CarPlay, а також присутні такі опції, як клімат-контроль на дві зони, задня камера, паркувальні радари, система ABS і пара ейрбегів.

Під капотом Toyota Rangga розміщено 150-сильний турбодизельний двигун об’ємом 2,4 літри, який працює у парі з 6-ступінчастим “автоматом”. Позашляховик оснащений повним приводом і має знижувальну передачу, що робить його пристосованим для їзди по бездоріжжю.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post