Ср. Жов 23rd, 2024

У Києві помітили новітній спорткар BMW M4 CS за 5 мільйонів гривень (фото)

У Києві був помічений новий BMW M4 2024 року у спортивному виконанні CS. Цей автомобіль лише нещодавно дебютував, а його фотографії з’явилися в Instagram-пабліку t.o.p.c.a.r.s_ua, повідомляє mauto.

Ціна на купе BMW M4 CS в Україні починається від 5,13 мільйона гривень. Модель CS позиціонується як проміжний варіант між стандартною версією BMW M4 і обмеженою серією CSL.

Основною особливістю BMW M4 CS є доопрацьований 3,0-літровий турбодвигун із шістьма циліндрами, що видає 550 к. с. та 650 Нм крутного моменту. У поєднанні з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач він розганяє автомобіль до 100 км/год за 3,4 секунди, а до 200 км/год — за 11,1 секунди. Максимальна швидкість спорткара – 302 км/год.

Модель також отримала спортивну вихлопну систему і вдосконалене шасі. Завдяки використанню карбону для даху, капота, обвіса та заднього спойлера, вага автомобіля зменшилася на 45 кг. Модель оснащена новими легкосплавними дисками — 19- та 20-дюймовими спереду і ззаду відповідно.

Інтер’єр BMW M4 CS виконаний із використанням шкіри, карбону та алькантари, а також оснащений спортивними ковшеподібними кріслами.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post