Пн. Жов 21st, 2024

Skoda представила ​​новий «заряджений» хетчбек Fabia (фото)

Компанія Skoda представила обмежену серію Fabia Rally2. Хетчбек у цьому виконанні вийде обмеженим тиражем: всього буде випущено 100 екземплярів. Більше того, нову Skoda Fabia 2024 року у виконанні Rally2 постачають лише на іспанський ринок. Це пов’язано з тим, що автомобіль випущений на честь місцевого гонщика Хосе Антоніо Суареса. Він виграв 2 чемпіонати Іспанії з ралі.

Нова версія чеської моделі виділяється потужнішим турбомотором. Під капотом у хетчбека встановлюється наддувний двигун об’ємом 1,5 літри. Його максимальна віддача досягає 190 к.с. Тобто в порівнянні з іншими версіями чеської моделі збільшення потужності склало відразу 40 к.с. А крутний момент виріс на 40 Нм до 290 Нм. Але в комплекті з цим двигуном йде колишній 7-ступінчастий «робот».

Найімовірніше, компанія Skoda доопрацювала підвіску та рульове керування під потужніший двигун. Але цю інформацію наразі не розкривають. За новий варіант Fabia запросили 1 380 000 гривень. За ці гроші також пропонуються оригінальне забарвлення кузова, нові колісні диски на 17 дюймів, чорні спортивні крісла першого ряду та низку інших опцій. Ззаду у хетчбека з’явився спойлер. Але в іншому дизайн кузова у представленої моделі не змінився.

В Іспанії вже почали приймати попередні замовлення на чеську новинку. Товарні зразки хетчбека почнуть відвантажувати у першому кварталі 2025 року.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post