Пн. Жов 21st, 2024

Український виробник представив власний автомобіль на базі Toyota Hilux

Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» представив компактний автопідйомник Klubb KL26, розміщений на платформі пікапа Toyota Hilux. Модель було презентовано в рамках виставки комунальної техніки України — «КомунТех-2024». Про це повідомили на сторінці виробника у Facebook.

Зазвичай цей підйомник розробляється для фургонів та легкових вантажівок, однак використання його на пікапі є рідкісним навіть для європейських виробників спецтехніки. Фахівці заводу успішно вирішили це завдання, створивши надійний та ефективний інструмент для виконання висотних робіт.

Завдяки високій вантажності Toyota Hilux, на його платформі вдалося встановити не лише сам підйомник, а й стабілізатори (аутригери). Вони забезпечують стійкість автомобіля під час виконання робіт та рівномірно розподіляють навантаження на шасі. Аутригери розташовані за задніми колісними арками, що дозволяє забезпечити оптимальне балансування і безпеку під час висотних операцій.

Телескопічна стріла моделі дозволяє досягати робочої висоти до 11 метрів, а максимальний боковий виліт становить 6 метрів. Люлька може витримати 120 кг навантаження. Завдяки повноповоротній стрілі, яка обертається на 360 градусів, підйомник дозволяє виконувати широкий спектр завдань у будь-яких умовах.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post