Сб. Жов 19th, 2024

Toyota показала новий рамний позашляховик Rangga (фото)

Toyota близька до того, щоб випустити на ринки країн ще один бюджетний рамний всюдихід. У його основу ляже новий пікап, що отримав назву Hilux Champ.

Цими днями в Індонезії відбулася офіційна прем’єра цієї машини. Судячи з фотографій прототипу, як його ім’я він використовуватиме найменування пікапа, але з приставкою Rangga.

Жодних подробиць про цей проект у «Тойоті» поки не розкривають, але журналісти сходяться на думці, що автомобіль може виявитися готовим до випуску LandCruiser FJ, або бюджетною версією моделі Fortuner.

Як і у випадку з утилітарником Hilux Champ, позашляховик Ragga побудований на сходовій рамі, а під його капотом встановлений 2,4-літровий турбодизельний мотор, що працює разом із 6-ступінчастим “автоматом”.

Оснащення новинки «Тойоти», незважаючи на статус «бюджетника», включає світлодіодні фари і ДХО, хоч і невеликі 16-дюймові, але легкосплавні колісні диски, а також 7-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи з підтримкою Apple CarPlay/Android Auto і двозонний клімат-контроль.

Терміни появи машини у продажу не називаються, але зрив покривів із цього проекту може свідчити, що до його появи у дилерів залишається не так багато часу.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post