Пт. Жов 18th, 2024

Kia показала новий недорогий позашляховик Tasman

На початку жовтня корейські ЗМІ повідомили, що компанія Kia офіційно представить новий Tasman, перший пікап в її історії. Подія відбудеться 29 жовтня на Міжнародному автосалоні в Джідді. Тепер виробник офіційно підтвердив цю інформацію. Своє повідомлення він супроводив серією тизерів, які розкривають деякі додаткові подробиці нового Kia Tasman 2025 року.

Корейська новинка виділяється «брутальною» зовнішністю з безліччю складних переходів і виступаючих деталей. Так, вона отримала об’ємний капот, передня частина якого знаходиться трохи нижче. Передня оптика великого розміру винесена на колісні крила. Ймовірно, між фарами буде розташовуватися довга решітка радіатора, яка, судячи з тизерів, виявиться новою. Передній бампер також вирізняється великими габаритами.

Повідомляється, що корейська новинка надійде на ринок разом із 2,2-літровим турбодизелем, який зараз встановлюється на кросовер Sorento. Також пікап запропонують із двигуном V6, аналогів якому немає у прямих конкурентів Tasman. Корейська модель вийде у моно- та повнопривідному виконанні з підтримкою кількох позашляхових режимів.

Автомобіль надійде у продаж у 2025 році. А через рік після цього очікується поява повністю електричної версії Tasman. Прототип такої вантажівки раніше було помічено під час випробувань на американських дорогах.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post