Пт. Жов 18th, 2024

Hyundai випустив новий недорогий електрокросовер Inster Cross – ціна та фото

У нещодавно представленого бюджетного Hyundai Inster з’явилася нова версія Cross, яка відрізняється від базової моделі своєю заточеністю під бездоріжжя. Цей компактний електричний кросовер від південнокорейського виробника, стартова ціна якого становить 25 000 євро, надійде у продаж вже цього року, інформує видання mauto із посиланням на офіційний сайт бренду.

Hyundai Inster Cross зберіг свій фірмовий дизайн з прямолінійними формами і круглою оптикою, але обзавівся низкою позашляхових елементів. Зокрема, автомобіль оснащений більш агресивними бамперами, пластиковим обвісом, захисними панелями днища і додатковим багажником на даху.

У доповнення до вищезазначеного, автомобіль отримав оригінальні легкосплавні диски на 17 дюймів і доступний до замовлення в матовому забарвленні. Салон Hyundai Inster Cross виготовлений із міцніших матеріалів і має акценти салатового кольору. Задні сидіння регулюються горизонтально, що дає змогу змінювати об’єм багажного відділення в межах від 280 до 351 літра.

Для електрокросовера передбачено два варіанти виконання. Перший – Standard – має потужність 97 к.с. і 147 Нм крутного моменту, а тяговий акумулятор ємністю 42 кВт-год дозволяє проїжджати на одній зарядці до 300 км. Також наявна модифікація Long Range, яка пропонує 115 к.с. і 147 Нм, а також комплектується батареєю на 49 кВт-год, що забезпечує пробіг до 360 км на одній зарядці.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post