Сб. Жов 12th, 2024

ТОП-5 автомобілів з пробігом за 300 000 гривень, на які ніколи не скаржаться власники

В останні роки попит на автомобілі з пробігом суттєво зріс, хоча їхні ціни теж зазнали серйозних змін. Тим не менш, на “вторинці” ще можна придбати хорошу машину, маючи на руках суму в межах 300 000 гривень.

Механік із великим стажем виділив моделі, доступні за такою ціною, на які ніхто не скаржиться після покупки. Це надійні та перевірені часом авто.

Ford C-Max

Назвати Ford C-Max популярним не можна, хоча він має низку переваг, за які цінується. Мінівен відрізняється просторим і досить комфортним салоном, а також непогано укомплектований. Є у машини й недоліки, хоч вони не такі критичні. За 300 тисяч гривень авто доступне у версії 2007 – 2008 років.

Chevrolet Cobalt

Зате Chevrolet Cobalt, на відміну від вище розглянутої моделі, досить затребуваний на «вторинці». Він чудово підходить для повсякденного використання, маючи в арсеналі непогано укомплектований салон та міцну ходову частину. У цьому випадку можна розраховувати на машину 2012 – 2014 років. Краще вибирати версії з двигуном на 1,5 літра.

Mitsubishi Lancer

Технічна частина Mitsubishi Lancer також не викликає нарікань, хоча певні “болячки” у машини є. Тим не менш, при своєчасному їх усуненні авто прослужить довго, не завдаючи серйозного клопоту. За триста тисяч гривень модель пропонується у версії 2007 – 2009 років збирання з механічною коробкою передач в оснащенні.

Citroen C4

Великий запас міцності у Citroen C4, хоча багато автолюбителів воліють триматися від нього подалі. Тим не менш, це надійна та міцна машина, яка до того ж добре укомплектована. З бюджетом 300 тисяч гривень можна розраховувати на модель 2010 – 2011 років випуску з механічною або автоматичною КПП і 1,6-літровим мотором в оснащенні.

Kia Rio

Досить великим попитом на ринку користується Kia Rio. Пояснюється це тим, що машина проста та невибаглива в обслуговуванні, а також відрізняється міцною ходовою частиною та має надійні мотори з КПП. В даному випадку йдеться про модель 2008 – 2009 років складання з механічною коробкою перемикання передач в оснащенні.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post