Сб. Жов 12th, 2024

В Україну може хлинути потік дешевих автомобілів

Імпорт автомобілів з Америки в Україну набирає обертів, і в майбутньому очікується, що кількість старих машин зі США на нашому ринку значно зросте. Це може бути пов’язано з потужним ураганом Мілтон у Флориді, який завдасть шкоди величезній кількості автомобілів, пише mauto.

Після стихійного лиха багато автомобілів у США стають непридатними для експлуатації, але їх продають на страхових аукціонах за зниженими цінами. Тому такі транспортні засоби нерідко потрапляють на вторинний ринок України. Американські автомобілі, які постраждали від повені, стають привабливими через низьку вартість, що часто привертає увагу українських покупців, які шукають бюджетні варіанти.

Як повідомляє Motor1, внаслідок евакуації не всі американці змогли забрати свої машини в безпечні місця, і частина автомобілів напевно постраждає від стихії. Це означає, що незабаром на страхових аукціонах можна буде побачити багато пошкоджених автомобілів, які, найімовірніше, «вспливуть» в інших країнах, у тому числі й в Україні.

Такий сценарій може призвести до появи на українському ринку автомобілів з явними або прихованими ушкодженнями, тому покупцям слід бути обачними при виборі вживаної машини.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post