Нд. Жов 13th, 2024

Назвали три популярні автомобільні марки, які можуть зникнути в найближчі 10 років

В автомобільній галузі виробники часто роблять ризиковані ставки на майбутнє, і невдачі в ухваленні стратегічних рішень можуть призвести до їх зникнення. Так трапилося з брендом Fisker, і тепер постає питання – кого ще може спіткати така доля? Фахівці видання Carscoops виділили три автомобільні марки, які мають найвищі шанси на зникнення протягом наступних 10 років, інформує mauto.

Chrysler

Chrysler лідирує серед брендів, що перебувають під загрозою. Марка сконцентрувала свої зусилля на мінівенах, зокрема на моделях Pacifica та Voyager, які дуже схожі між собою. З огляду на те, що сегмент мінівенів стає дедалі менш популярним, залишається під питанням, чи зможе Chrysler вижити, маючи у своїй лінійці лише кілька продуктів у занепадаючому сегменті ринку.

Jaguar

Jaguar також перебуває на межі великих змін і можливих потрясінь. Бренд планує повністю перейти на випуск електромобілів, поступово припиняючи виробництво своїх традиційних моделей. Залишиться лише кросовер F-Pace. Однак радикальний перехід до електрокарів може бути ризикованим. У багатьох дилерських центрах компанії не буде автомобілів на продаж до моменту випуску нових електромобілів.

Якщо нова лінійка електромобілів не стане популярною серед покупців, Jaguar може зіткнутися з серйозними проблемами.

Mitsubishi

Mitsubishi замикає ТОП-3 брендів, які можуть зникнути в найближчі роки. Незважаючи на те, що компанія продовжує випуск і реалізацію автомобілів у різних частинах світу, її присутність у США значно скорочується. Наприклад, модель Mirage скоро піде з американського ринку, а попит на інші моделі, такі як Outlander та Eclipse Cross, є недостатнім.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post