Нд. Жов 13th, 2024

В Україні з’явився новий доступний електрокросовер Honda E:NP2 (фото)

В Україні почали з’являтися електричні кросовери Honda e, чий неофіційний імпорт здійснюється з Китаю. Цю новинку представили на Пекінському автосалоні цієї весни і зараз вона доступна на українському ринку за ціною від $24 000, інформує видання mauto.

Honda e має рубаний дизайн із вираженою носовою частиною, тонкою головною оптикою, прихованими дверними ручками та скошеним заднім склом. У салоні передбачений цифровий щиток приладів, великий сенсорний екран, проекція на лобове скло, клімат-контроль на дві зони і система кругового огляду. Крім того, електромобіль оснащений підігрівом і вентиляцією сидінь, електроприводом багажника та іншими зручностями.

Honda e:NP2 приводиться в рух єдиним двигуном потужністю 204 кінські сили, що встановлений спереду та живиться від тягового акумулятора на 68,4 кВт-год, який забезпечує запас ходу до 545 км. Максимальна швидкість обмежена на позначці 160 км/год.

Окремо варто відзначити можливість двонаправленої зарядки для живлення різноманітних електроприладів від автомобіля.

Ця модель є цікавим варіантом для українських покупців, особливо з огляду на її відносно доступну ціну та значний запас ходу.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post