Вт. Жов 8th, 2024

На ринок України виходить новий позашляховик Lexus GX: комплектації і ціни

В Україні незабаром почнуть продавати новий Lexus GX третьої генерації, який є преміальною версією рамного позашляховика Toyota Land Cruiser 250, інформує видання mauto.

Цей автомобіль істотно збільшився в розмірах і досяг майже п’яти метрів у довжину. Його дизайн став більш кутастим, а інтер’єр отримав цифровий щиток приладів і великий сенсорний екран на 14 дюймів.

Lexus GX 550 обладнаний 3,5-літровим твін-турбо двигуном V6 потужністю 354 к.с., що працює в парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Система повного приводу доповнена понижувальною передачею для кращої прохідності в умовах бездоріжжя.

Базова комплектація Overland охоплює пластиковий обвіс, позашляхові шини розмірністю 18 дюймів, блокування заднього диференціала і набір режимів руху для бездоріжжя.

Ціна Lexus GX в Україні стартує з 4 мільйони 124 тисячі 469 гривень. Комплектація автомобіля також включає різні системи безпеки, клімат-контроль на дві зони, сидіння і кермо з підігрівом, вентиляцію передніх крісел і паркувальний автопілот.

Найдорожча версія Luxury+Pano за 4 мільйони 390 тисяч 713 гривень додає оздоблення дорогою шкірою, панорамний дах і акустику Mark Levinson з 21 динаміком.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post