Сб. Жов 5th, 2024

ЗСУ отримали рідкісний позашляховик (фото)

Автопарку 105-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ дістався рідкісний пікап Chevrolet Silverado: в 2024 році такі пікапи в передачах для армійців не зустрічалися.

Техніку придбала й передала благодійна організація Help Heroes Of Ukraine з американського штату Іллінойс. І це вона зробила не вперше, інформує 24 канал.

Тепер Help Heroes Of Ukraine передала техніку 105-ї окремій бригаді територіальної оборони ЗСУ. Рідкісна для нашого армійського автопарку легкова повнопривідна вантажівка Silverado прийшла в незвичному камуфляжному фарбуванні – жовтий колір кузова покрито коричневими плямами.

Серед пікапів Chevrolet Silverado досить популярний на ринку США. Нині на світовому ринку вже четверте покоління Silverado. Якщо врахувати, що пікап випускається з 1998 року, то оновлення відбувалося в середньому через кожні 5-6 років.

Одна з переданих нашим армійцям модель має все ознаки популярної версії Silverado 1500, що комплектується кількома розмірами моторів, починаючи від найслабшого 4,3-літрового V6 на 195 к.с, середнього – 5,3-літрового V8 з 315 к.с. та найпотужнішого 6,2-літрового V8 на 403 к.с.

Трансмісії мають автоматичну коробку передач з функцією гальмування. Система автоматично переходить на нижчу ступінь, коли пікап спускаєтеся з пагорба. Це допомагає сповільнювати автомобіль, зменшуючи необхідну кількість гальмівних рухів водієм. Знос гальм також зменшується.

Передана техніка відправляється для виконання завдань на передову, де буде використовуватися на бойових та логістичних операціях, в т.ч. для евакуації поранених.


By nikolay

Related Post