Пт. Жов 4th, 2024

Тюнери Manhart представили 900-сильний кросовер BMW XM

Баварському гібридному кросоверу BMW XM додали потужності і «взули» в 24-дюймові диски Manhart Concave One. Модифікація під назвою MHXM 900, підготовлена фахівцями тюнінгового ательє Manhart, має у своєму розпорядженні вражаючі 900 к.с. потужності та 1 200 Нм тяги, інформує mauto.

Проект реалізовано на базі кросовера BMW XM Label Red. Під капотом автомобіля змонтована 4,4-літрова бензинова «вісімка» з двома турбінами. У заводському варіанті сумарна віддача силової установки дорівнює 748 к.с. і 1 000 Нм, проте хлопці з Manhart додали до стокових показників ще 152 к.с. і 200 Нм.

Для досягнення вищевказаних цифр кросовер оснащують фірмовою управляючою електронікою двигуна MHtronik і кастомною системою вихлопу. Зміни не зачіпають тільки вузли підвіски (за винятком пружин – тюнери використовують H&R з меншою кількістю витків) і гальма M Sport з 6-поршневими супортами на передніх колесах.

Зовні MHXM 900 можна впізнати за особливим обвісом із вуглепластика. Композитний матеріал також використаний для виробництва капота і деяких елементів декору інтер’єру.

Такий тюнінг-кіт обійдеться клієнтам приблизно в 6 тисяч євро.


By nikolay

Related Post