Пт. Жов 4th, 2024

На ринок виходить суперкар Dodge Charger Daytona (фото)

Початкова вартість електричного купе Dodge Charger Daytona встановлена на рівні нижче 70 тисяч доларів. Згідно з інформацією на скриншоті з офіційних документів, початкова ціна електрокара складатиме від 68 570 доларів, тоді як модель Scat Pack буде коштувати від 82 170 доларів. Про це пише mauto.

Зазвичай автомобілі в спеціальному випуску First Edition мають краще обладнання і вищу ціну порівняно зі стандартними моделями, які надходять у продаж пізніше. Виділена серія буде оснащена пакетом оновлень Direct Connection eStage 1, що збільшує потужність двигуна на 40 к.с., досягаючи в сумі 496 к.с. Крім того, вона включатиме пакет Plus з додатковими опціями, такими як вентильовані шкіряні крісла та 16-дюймова приладова панель.

Спеціальна версія Scat Pack First Edition, яку оцінили в 82 170 доларів, оснащена вдосконаленою системою Direct Connection eStage 2, що збільшує потужність на 80 к.с., досягаючи 670 к.с. В комплектацію також входить Track Pack, який включає в себе червоні шестипоршневі гальмівні супорти Brembo на передній осі, ширші різнорозмірні шини та інше.

У наступному році очікується випуск більш доступних і легких моделей електромобіля Charger Daytona. Навесні 2025 року також планується презентація нової моделі з двигуном внутрішнього згорання.


By Vlad

Related Post