Пт. Жов 4th, 2024

Українська поліція пересідає на електромобілі: подробиці

Нещодавно в Україні було помічено один із перших електрокарів на службі в Національній поліції. Портал Autogeek опублікував знімки Nissan Leaf, який мав забарвлення поліцейської машини. Про це пише mauto.

Наразі немає точної інформації про те, в якому саме місті поліція почала використовувати електромобіль. Проте, згідно з написами на авто, можна зробити висновок, що це автомобіль призначений для поліції охорони. Модель Даний Nissan Leaf вирізняється спеціальним розфарбуванням та оснащений синіми проблисковими маячками.

Nissan Leaf доступний для придбання на українському ринку зі стартовою ціною 1 131 200 гривень. Цей бюджетний електрокар має потужність 150 к.с. та оснащений акумулятором ємністю 40 кВт⋅год, що забезпечує максимальну швидкість 145 км/год та запас ходу до 270 км без підзарядки.

Наразі залишається невідомим, яким чином Nissan Leaf був отриманий правоохоронними органами. Раніше, у 2021 році, Національна поліція України заявляла про намір закупити електричні автомобілі Mitsubishi Outlander та Hyundai Kona для потреб патрульної служби.


By Vlad

Related Post