Пт. Жов 4th, 2024

Названо найбільш ненадійні кросовери в Європі

Зазвичай вважається, що кросовери мають кращі показники надійності та довговічності у порівнянні з традиційними легковими авто, наприклад, седанами. Проте не всі автомобілі цього класу відповідають подібним очікуванням. Так, німецький журнал AUTO BILD в ході тесту на витривалість виявив три моделі кросоверів, які продемонстрували найгірші результати. Про це пише mauto.

Цей тест передбачає повний розбір автомобіля після досягнення ним позначки в 100 000 км пробігу для виявлення потенційних неполадок. Даний метод вважається одним із найефективніших з визначення можливих неполадок, які можуть виникати під час використання авто. Також беруться до уваги дефекти, що були виявлені безпосередньо в процесі експлуатації.

  1. Citroen C4 Cactus PureTech 110 Feel

Cтильний міні-кросовер Citroen C4 Cactus з’явився на ринку у 2014 році, а його випробування на витривалість стартувало вже в наступному році. Незважаючи на привабливий зовнішній вигляд та доступність, автомобіль показав не найкращі результати в плані надійності. Зокрема, на відмітці в 33 289 км сталася поломка трансмісії. Після пробігу в 100 000 км експерти зафіксували 34 несправності, і загальний рейтинг авто склав 4+.

  1. Audi Q3 2.0 TDI quattro

Компактний кросовер Audi Q3 2.0 TDI quattro, який почав тестуватися у 2013 році, також продемонстрував певні проблеми з надійністю. Виявлено неполадки з трансмісією, вихлопною системою, а також виникли проблеми з освітленням. В результаті цей преміальний кросовер не зміг успішно пройти випробування на довговічність, набравши 42 проблемні точки після проїзду 100 000 км і отримавши оцінку 4-.

  1. Subaru XV 2.0D Exclusive

Перше покоління Subaru XV, яке було випущено у 2011 році, показало слабкі показники надійності. Серед виявлених проблем були швидке зношування зчеплення, корозія країв деталей шасі, дефекти водійського сидіння та незакріплені панелі, що викликали шум під час руху. Після проїзду 100 000 км стан автомобіля виглядав так, наче він подолав удвічі більшу дистанцію. Subaru XV 2.0D Exclusive зібрав 44 проблемні точки та отримав оцінку 4-.

Ці дані свідчать про те, що серед кросоверів існують моделі, які не виправдовують сподівань з точки зору довговічності та надійності.


By Vlad

Related Post