Сб. Жов 5th, 2024

Суперник Renault Duster: на ринку з’явився недорогий кросовер від Fiat – ціна та фото

Fiat відзначив своє повернення на глобальний автомобільний ринок виходом свого нового кросовера Grande Panda. Цей автомобіль пропонується як в електричному варіанті, так і з традиційними ДВЗ. Про це пише mauto.

Згідно з інформацією на офіційному сайті компанії, Grande Panda розроблено на універсальній платформі Smart Car від Stellantis, яка стане фундаментом для майбутніх 13 доступних моделей від різних брендів групи. 

Розміри нового кросовера складають 3990x1760x1570 мм з колісною базою у 2,54 метра. Багажник має об’єм у 361 літр, а сумарний об’єм усіх відсіків для зберігання речей, розташованих перед переднім пасажиром, досягає 13 літрів.

Інтер’єр оснащений 10-дюймовою цифровою панеллю приладів та 10,25-дюймовим сенсорним екраном мультимедійної системи. Автомобіль Grande Panda, який належить до В-класу, ідеально підходить для сімейного використання та міських поїздок, забезпечуючи комфортне перевезення до 5 осіб.

Електрична версія Grande Panda оснащена 113-сильним електромотором і акумулятором на 44 кВт-год, що забезпечує запас ходу в 320 км за циклом WLTP. Ціну електричної моделі обіцяють нижче за €25 тисяч.

Також осінню компанія планує випустити гібридну версію з 1,2-літровим турбобензиновим двигуном потужністю 100 к.с. Ціни на моделі з ДВЗ починатимуться від €19 тисяч. Виробництво нового кросовера відбуватиметься на заводі Stellantis у Сербії, з запланованим стартом у другій половині липня.


By Vlad

Related Post