Пт. Жов 4th, 2024

Електричний кросовер Hyundai Ioniq 5 оновився та став дешевшим

Компанія Hyundai нещодавно оголосила про випуск оновленої моделі Ioniq 5, яка тепер доступна за більш привабливими цінами. Завдяки удосконаленим акумуляторам новий електромобіль може подолати до 570 км на одному заряді за стандартом WLTP, що перевершує попередню максимальну дистанцію в 507 км. Про це пише mauto.

Покупці також були приємно здивовані зниженням вартості автомобіля Ioniq 5. Нова ціна базової моделі Style з батареєю на 63 кВт-год, яка може проїхати до 440 км, тепер становить 42 995 євро, що є значним зниженням від попередньої ціни у 49 295 євро за модель з батареєю на 58 кВт-год. Версія з потужнішою батареєю на 84 кВт-год, здатна подолати до 570 км, тепер пропонується за ціною 46 995 євро, що також менше ніж попередня ціна 52 895 євро.

Комплектація Style включає світлодіодні денні вогні, тонування скла, задню камеру, асистент руху по шосе, а також сумісність з Android Auto та Apple CarPlay. Також Hyundai пропонує версію N Line, яка включає ексклюзивні бампери, бічні спідниці та 20-дюймові легкосплавні диски, а також спортивні сидіння та кермо, що прострочені яскравими червоними нитками.

Оновлені моделі Hyundai Ioniq 5 будуть доступні для придбання вже цього літа, пропонуючи кращі характеристики за більш привабливими цінами.


By Vlad

Related Post