Пт. Жов 4th, 2024

На український ринок вийшов електричний позашляховик Kia EV9 (фото)

Компанія Kia представила на ринку України свій новітній електричний SUV Kia EV9 2024 року. Ця флагманська модель розроблена на революційній платформі E-GMP. Автомобіль викликає захоплення не тільки своїми габаритами, але й інноваційними технічними рішеннями та вражаючим запасом ходу до 505 км. Про це пише mauto.

Kia EV9 виходить за рамки звичайного кросовера, пропонуючи повноцінний досвід водіння позашляховика. Завдяки своїм розмірам (довжина становить 5015 мм, ширина — 1980 мм, висота — 1780 мм, а колісна база — 3100 мм), цей електромобіль готовий до будь-яких пригод — чи то міські дороги, чи бездоріжжя з дорожнім просвітом у 177 мм.

Інновації та комфорт

Особливістю EV9 є цифровий тигровий ніс — характерна риса останніх моделей Kia. Внутрішній простір оптимізовано завдяки рівній підлозі, що забезпечує комфорт та просторість. Додаткові зручності, такі як поворотні сидіння другого ряду, сидіння для відпочинку та багажник на даху, роблять подорожі на EV9 вкрай зручними.

Потужність та динаміка

EV9 пропонується на українському ринку з електромотором, що має потужність 192 к. с. та 350 Нм крутного моменту, який працює в парі з акумулятором на 99,8 кВтг. Система AWD Electric забезпечує швидке прискорення до 100 км/год за 5,3 секунди та максимальну швидкість 200 км/год. Функція швидкої зарядки до 80% за 24 або 83 хвилини робить EV9 ідеальним для далеких подорожей.

Безпека та технології

EV9 оснащений передовими системами безпеки та допомоги водію, включаючи автоматичне керування на шосе, систему запобігання зіткнень при поворотах, систему утримування смуги руху та інші. Версія Luxury включає 12,3-дюймову мультимедійну систему, аудіосистему Meridian, підігрів керма та сидінь, цифрову приладову панель.

EV9 не лише встановлює нові стандарти для електричних позашляховиків, а й пропонує унікальне поєднання інновацій, комфорту, потужності та безпеки, відкриваючи нові горизонти задоволення від водіння для українських автолюбителів. З EV9 майбутнє електромобільності стає не лише ближчим, а й доступнішим.


By Vlad

Related Post