Пт. Жов 4th, 2024

Конкурент Skoda Octavia і старший брат Duster: Renault і Dacia готують 6 цікавих новинок (фото)

Renault Group має амбітні плани щодо оновлення лінійки Dacia, заявляючи про випуск шести нових моделей протягом наступних чотирьох років. Про це пише mauto.

Дебют першого представника нового сімейства вже відбувся. Це Duster нового третього покоління. У 2025 році до нього приєднається більш великий Dacia Bigster, який матиме довжину близько 4,6 метрів та буде доступний у варіантах з бензиновими та гібридними двигунами, що матимуть потужність до 170 к. с.

У 2025 році відбудеться оновлення модельного ряду Dacia Sandero та Logan. Наступного року ринок поповниться новими С-Neo – седаном та універсалом С-класу довжиною 4,6 метра, які стануть конкурентами Skoda Octavia.

Вже у 2027 році з’явиться новий компактний кросовер В-класу довжиною 4,15 метра, який прийде на зміну Sandero Stepway. А у 2028 році заплановано випуск четвертого покоління Sandero.

Ці автомобілі будуть доступні у версіях з 1,2-літровим бензиновим двигуном, гібридною системою або з заводським ГБО. Також Dacia Sandero отримає електричну версію з двигуном від Renault 5 та економічною LFP-батареєю.

І, нарешті, у 2028 році відбудеться прем’єра нового електромобіля Dacia Spring – компактного кросовера, який буде коштувати від 15 000 євро.


By Vlad

Related Post