Пт. Жов 4th, 2024

ТОП-10 найкращих кросоверів з пробігом до $25 000 (фото)

Кросовери залишаються лідерами продажів серед усіх сегментів авто. Вони цінуються за універсальність і здатність адаптуватися до складних дорожніх умов. А вживані автомобілі з Європи додатково приваблюють покупців ще й своєю доступною вартістю. Про це пише mauto.

Британське видання WhatCar визначило перелік найвигідніших компактних кросоверів, які можна придбати за суму до 20 000 фунтів стерлінгів (близько $25 000).

10 місце: Nissan Qashqai 

Nissan Qashqai третьої генерації вражає своїм тихим ходом, комфортом і економічністю, а також має гарне оформлення інтер’єру.

9 місце: Kia Sportage 

Четверте покоління кросовера Kia Sportage відзначається своєю доступністю, функціональністю та багатим оснащенням.

8 місце: Hyundai Tucson 

Hyundai Tucson нової генерації пропонує просторий інтер’єр та об’ємний багажник, забезпечуючи при цьому комфорт і надійність.

7 місце: Peugeot 3008 

Друге покоління Peugeot 3008 приваблює своїм дизайном та комфортом, а також має оригінальний і добре оформлений інтер’єр.

6 місце: Volkswagen Tiguan 

Volkswagen Tiguan другої генерації має гарну якість виробництва, є містким і практичним. Його 2,0-літрові двигуни з турбонаддувом забезпечують хорошу тягу, а підвіска відмінно налаштована.

5 місце: BMW X1 

Кросовер BMW X1 другого покоління відомий своїм хорошим управлінням і багатим оснащенням, а також має просторий і якісно оформлений інтер’єр. Ця модель також вважається однією з найбільш надійних у своєму класі.

4 місце: Volvo XC40 

Volvo XC40 вирізняється високоякісним оформленням інтер’єру та високим рівнем безпеки. Крім того, має комфортну підвіску і хорошу звукоізоляцію.

3 місце: SEAT Ateca 

Кросовер SEAT Ateca приверне увагу активних водіїв завдяки своєму відмінному управлінню. Він також має просторий салон та багажник.

2 місце: Skoda Karoq

Чеський кросовер Skoda Karoq приваблює своїм функціональним і просторим салоном з якісним оздобленням. Він оснащений потужними турбомоторами, має хорошу керованість і ефективну звукоізоляцію.

1 місце: Mazda CX-5

Mazda CX-5 другого покоління має якісним інтер’єр і великий багажник, а також відзначається хорошою керованістю. Цей кросовер має багате оснащення і є надзвичайно надійним.


By Vlad

Related Post