Нд. Жов 6th, 2024

Названо авто, які дуже швидко знецінюються після покупки

Багато водіїв, обираючи транспортний засіб, враховують перспективу його майбутнього продажу, очікуючи, що зможуть інвестувати отримані гроші, доклавши невелику суму, у сучасніший або більш підходящий автомобіль. Проте, як показує досвід, авто може швидко втратити до половини своєї початкової ціни після короткого періоду використання. Про це пише mauto.

Фахівці видання GO акцентують увагу на шести моделях, які демонструють таку тенденцію.

  • Hyundai Genesis

Експерти відзначають, що Hyundai Genesis може знецінитися на 38% вже протягом першого року експлуатації.

  • Kia Cadenza 

Kia Cadenza демонструє подібні тенденції до швидкого знецінення, як і модель Genesis,  швидко втрачаючи значну частину своєї вартості.

  • Maserati Ghibli 

Згідно з практикою, Maserati Ghibli втрачає до 56,3% своєї ціни всього за п’ять років. Його низька надійність робить цю модель ризикованою інвестицією.

  • BMW 7 серії 

BMW 7 серії вражає своїми передовими технологіями та розкішним інтер’єром, але висока ціна та конкуренція призводять до втрати більше ніж половини вартості за п’ять років.

  • Ford Expedition 

Ford Expedition, який має велику популярність серед сімейних водіїв у США, характеризується високим рівнем амортизації, проте знецінюється на 50,7% за п’ять років.

  • GMC Yukon 

Цей повнорозмірний SUV відомий своєю надійністю, але його апетит до палива та швидке знецінення (на третину за рік) можуть стати проблемою для власників.


By Vlad

Related Post