Пт. Жов 4th, 2024

Водіїв в Україні чекає додаткова перевірка при перереєстрації авто

Особи, які звертаються до центрів обслуговування МВС для перереєстрації транспортних засобів, будуть проходити розширену перевірку. Про це інформує mauto.

Нововведення, які були впроваджені урядом, стосуються процедури державної реєстрації (перереєстрації), а також процесу виведення з реєстру автомобілів, автобусів, самохідних машин, збудованих на базі автомобільних шасі, мотоциклів різних типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших аналогічних транспортних засобів, а також мопедів.

Згідно з оновленнями, сервісні центри МВС зобов’язані перевіряти інформацію про клієнтів, які звертаються за послугами, використовуючи інформацію з Державного реєстру санкцій.

У випадку, коли виявлено, що на осіб, які подають заявки на державну реєстрацію (перереєстрацію) або зняття з обліку транспортних засобів, накладено санкції, співробітник сервісного центру МВС має право відмовити у наданні цих послуг. Це стосується ситуацій, коли надання послуг може призвести до порушення встановлених санкціями обмежень чи заборон.


By Vlad

Related Post