Пт. Жов 4th, 2024

4,3 л на 100 км: в мережі показали новий дешевий кросовер Renault (відео)

Нещодавно стало відомо про дебют нового доступного кросовера від Renault, який отримав назву Aurora 1. Офіційна презентація запланована на 27 червня і відбудеться у місті Пусан, Південна Корея, на заводі, що раніше належав Samsung Motors. Відео з новинкою вже доступне для перегляду на Youtube-каналі Renault Korea, про це інформує mauto.

Раніше повідомлялося, що Renault співпрацює з Geely над створенням цієї моделі. Тепер же стало ясно, що за основу було взято кросовер Geely Monjaro.

Автомобіль Geely Monjaro, відомий у Китаї як Xinguye L, є просторим сімейним кросовером довжиною 4,77 метра з двома рядами сидінь. За анонсами Renault Aurora 1 має відмінності від Geely Monjaro лише у дизайні фар та решітки радіатора.

Обидва кросовери Renault Aurora 1 та Geely Monjaro побудовані на платформі СМА, яка також використовується у Volvo XC40. Французький кросовер Renault Aurora 1 буде доступний тільки у гібридній модифікації, яка поєднує 1,5-літровий бензиновий турбодвигун і електродвигун.

У моделі Geely Monjaro гібридна система має потужність 245 к. с., що дозволяє автомобілю розганятися до 100 км/год за 7,9 секунди та споживати в середньому 4,3 літра палива на 100 км. Цей китайський кросовер також доступний з 2,0-літровим турбодвигуном потужністю 238 к. с., але, як очікується, новий Renault Aurora 1 не буде оснащуватися цим двигуном.

Також повідомляється, що після випуску Renault Aurora 1 на ринок надійде ще одна спільна модель з Geely, яка буде виконана у варіанті стильного купе-кросовера.


By Vlad

Related Post