Пт. Жов 25th, 2024

Skoda готується випустити абсолютно новий кросовер Kylaq (фото)

Skoda готується до запуску нового кросовера, і нещодавно опубліковані фотографії напередодні прем’єри 6 листопада дають змогу оцінити дизайн і форми. Kylaq дебютує на одному з найбільш конкурентних ринків у світі.

З Kylaq чеський автовиробник вперше входить у сегмент менше 4 метрів. Довжина Kylaq становить 3,9 м, що робить його найменшим кросовером Skoda. Він побудований на платформі бренду MQB A0 IN. У стандартній комплектації всі моделі будуть оснащені 1-літровим трициліндровим двигуном з турбонаддувом.

Skoda підтвердила, що Kylaq матиме 2,5 м колісну базу, водночас стверджуючи, що він добре підійде для міських вулиць і бездоріжжя. Хоча прототип, представлений брендом, покритий піксельною зелено-чорною оболонкою, його неможливо сплутати з чимось іншим, ніж Skoda. Передня панель має розділене світло з окремими світлодіодними денними ходовими вогнями. Яскраво виражена верхня решітка також привертає увагу, як і нижня зона. Інші частини екстер’єру автомобіля включають фіксовані рейлінги на даху, грубі на вигляд панелі та антену у вигляді акулячого плавника.

Задня частина Kylaq виглядає витонченішою, ніж передня, і не має такого характеру. Є невеликий спойлер, що тягнеться від даху, і задні ліхтарі, які виглядають майже ідентично, як у старого Subaru Crosstrek.

Усі версії Kylaq базуються на місцевій платформі MQB A0 IN, яка використовується у Skoda Kushaq, VW Taigun, Skoda Slavia та VW Virtus. Потужність буде забезпечуватися виключно 1-літровим трициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 114 к.с. і крутним моментом 178 Нм та буде передаватись на передні колеса через шестиступінчасту механічну коробку передач або додаткову автоматичну коробку.

Skoda каже, що вона провела понад 800 000 км випробувань Kylaq у рамках підготовки до його локального запуску.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post