Пт. Жов 25th, 2024

Найдорожча ДТП року: суперкари Bugatti Chiron за мільйони доларів не поділили дорогу (відео)

У Марокко сталася одна з найдорожчих аварій року: зіткнулися два суперкари Bugatti Chiron. Інцидент стався на трасі між містами Танжер та Тетуан під час автопробігу власників Bugatti. Відео ДТП було опубліковано на YouTube-каналі Tushar Kelshikar.

Причиною аварії стало порушення правил дорожнього руху. Водій сріблястого Bugatti Chiron Supersport спробував обігнати одночасно вантажівку та інший суперкар – Bugatti Chiron Pur Sport. В результаті обидва автомобілі зіткнулися, а також зачепили вантажівку, яка перекинулася і вилетіла з дороги. Один із суперкарів опинився в кюветі із серйозними пошкодженнями передньої частини, тоді як другий отримав лише незначні подряпини на кузові. На щастя, ніхто з учасників аварії не постраждав.

Загальна вартість пошкоджених автомобілів становить близько 9 мільйонів доларів. Bugatti Chiron Pur Sport, який оцінюється в 5 мільйонів доларів, – це лімітована версія з трековою підвіскою та 1500-сильним двигуном. Таких автомобілів було випущено лише 60 штук. Другий автомобіль, Bugatti Chiron Supersport, також є рідкістю – випущено 110 екземплярів за ціною 3,9 мільйона доларів. Цей суперкар здатний розвивати швидкість до 440 км/год завдяки своєму 1600-сильним двигуном.

Хоча аварія завдала значної шкоди дорогим автомобілям, життя учасників ДТП не було під загрозою.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post