Categories: Новини

Jeep випустив новий бюджетний кросовер Meridian (фото)

Jeep випустив новий кросовер Meridian, розроблений для бездоріжжя. Початкова вартість моделі, яка вже продається на ринку Індії, в перерахунку на гривні становить близько 1 000 000, пише mauto.

Jeep Meridian 2025 пропонується як у п’яти-, так і семимісній версії з чотирма різними комплектаціями, а також з можливістю вибрати передній або повний привід.

Автомобіль оснащений 2,0-літровим турбомотором, який видає 168 кінських сил і 350 Нм крутного моменту. Базова комплектація оснащується 6-ступінчастою механічною коробкою передач, але також є опція з 8-діапазонною автоматичною трансмісією з гідротрансформатором.

У процесі модернізації Meridian зазнав кілька точкових перетворень: оновлені фари, решітка радіатора і задня оптика. Інтер’єр також претерпів мінімальних змін, проте оснащений сучасними технологіями.

Серед опцій безпеки є круїз-контроль з адаптивним режимом, системи утримання в смузі руху, запобігання ДТП та інші. До цього додаються люк, 10,1-дюймовий сенсорний дисплей, цифрова приборка розмірністю 10,2 дюйма, клімат-контроль на дві зони та передні сидіння з електроприводами регулювань.

nikolay

Recent Posts

Фахівці назвали кращий автомобіль з пробігом: скільки він коштує в Україні

Журналісти британського видання WhatCar? назвали Volvo XC40, який випускається з 2018 року, найкращим вживаним автомобілем…

1 годину ago

Hyundai показав електромобіль без даху та дверей (фото)

Компанія Hyundai представила ультимативний електрокар RN24. Це прототип, що використовує силову установку від Ioniq 5…

3 години ago

Кращі автомобілі з пробігом: назвали недорогі б/в машини, якими задоволені власники

На вторинному ринку покупці найчастіше орієнтуються на надійність вживаного автомобіля при виборі. Інші звертають увагу…

4 години ago

Штраф 510 грн: це правило щодня порушує кожен другий водій в Україні

Питання нехтування ременями безпеки як водіями, так і пасажирами в Україні не втрачає своєї актуальності.…

5 години ago

Дешевий замінник Outlander: Mitsubishi показала новий кросовер (фото)

На автошоу в Манілі (Філіппіни) презентували новий Mitsubishi DST. Концепт є передсерійною версією недорогого сімейного…

6 години ago

Автомобілі з України: яким був перший КрАЗ (фото)

Кременчуцький автозавод у минулому столітті був найбільшим у Європі виробником вантажівок. Його першою моделлю став…

6 години ago