Сб. Жов 26th, 2024

Jeep випустив новий бюджетний кросовер Meridian (фото)

Jeep випустив новий кросовер Meridian, розроблений для бездоріжжя. Початкова вартість моделі, яка вже продається на ринку Індії, в перерахунку на гривні становить близько 1 000 000, пише mauto.

Jeep Meridian 2025 пропонується як у п’яти-, так і семимісній версії з чотирма різними комплектаціями, а також з можливістю вибрати передній або повний привід.

Автомобіль оснащений 2,0-літровим турбомотором, який видає 168 кінських сил і 350 Нм крутного моменту. Базова комплектація оснащується 6-ступінчастою механічною коробкою передач, але також є опція з 8-діапазонною автоматичною трансмісією з гідротрансформатором.

У процесі модернізації Meridian зазнав кілька точкових перетворень: оновлені фари, решітка радіатора і задня оптика. Інтер’єр також претерпів мінімальних змін, проте оснащений сучасними технологіями.

Серед опцій безпеки є круїз-контроль з адаптивним режимом, системи утримання в смузі руху, запобігання ДТП та інші. До цього додаються люк, 10,1-дюймовий сенсорний дисплей, цифрова приборка розмірністю 10,2 дюйма, клімат-контроль на дві зони та передні сидіння з електроприводами регулювань.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post