Пт. Жов 25th, 2024

Кросовер Kia Sportage 2025 показали на нових зображеннях

Оновлений кросовер Kia Sportage наближається до своєї офіційної прем’єри, яка очікується до кінця поточного року. Часті випробування на громадських дорогах вже надихнули незалежних фахівців на створення власних версій дизайну майбутнього бестселера, інформує mauto.

На корейському YouTube-каналі Carsanova показали своє бачення Kia Sportage 2025 модельного року, де машина зображена без будь-яких маскувальних елементів. За припущеннями дизайнерів, передня частина автомобіля отримає значні зміни: нові фари, модернізовану решітку радіатора і трансформований бампер.

Замість матових пластикових деталей на колісних арках і дверях очікуються глянцеві елементи. Задня частина авто може отримати змінені крила з новим рельєфом. Розміри автомобіля не зазнають змін: довжина – 4,52 метра, ширина – 1,87 метра, висота – 1,65 метра.

Технічні подробиці Kia Sportage 2025 поки що не розголошені, але очікується, що автомобіль збереже наявні агрегати. Єдині можливі зміни можуть стосуватися розширення лінійки гібридних модифікацій.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post