Чт. Жов 24th, 2024

Новий стильний кросовер Nissan Kicks за ціною Duster показали в деталях (фото)

Новий кросовер Nissan Kicks другого покоління офіційно представили як бюджетну модель, орієнтовану на молодих водіїв. Вартість новинки порівнянна з Renault Duster, що робить її привабливим варіантом для тих, хто шукає сучасну машину за невеликі гроші, пише mauto.

Дизайн кросовера витриманий у новому фірмовому стилі марки Nissan з ефектною тонкою оптикою та широкою радіаторною решіткою. Оригінальні ДХВ і геометрично оформлені задні ліхтарі надають автомобілю сучасного вигляду. Модель також пропонує кілька колірних схем із контрастним забарвленням даху, що додає стилю.

Nissan Kicks 2 отримав кузов завдовжки 4 366 мм та колісну базу на рівні 2 664 мм, що забезпечило просторий та ергономічний салон. Створений на сучасній архітектурі CMF-B, кросовер вирізняється безпекою та новітніми технологіями. До комплектації входять системи автоматичного зниження швидкості, контролю «мертвих» зон бічних дзеркал і стеження за розміткою, а також круїз-контроль з адаптивним режимом.

Під капотом нового кросовера Nissan Kicks встановлено 141-сильний бензиновий мотор об’ємом 2,0 літра, а початкова ціна новинки сягає 23 220 доларів.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post