Чт. Жов 24th, 2024

6,3 л на 100 км: Subaru представила недорогий кросовер Crosstrek Hybrid (фото)

Сімейство кросовера Subaru Crosstrek приросло новим гібридним варіантом, який стане доступним у Японії в грудні поточного року, а в 2025-му почне продаватися на інших ринках. Цей компактний кросовер поєднує бензиновий двигун та електромотор для більшої ефективності, пише mauto.

Для гібрида передбачено 160-сильний опозитний мотор об’ємом 2,5 літра з крутним моментом 209 Нм і 120-сильний електродвигун на 270 Нм. Хоча загальну потужність системи поки що не розкривають, вже відомо, що витрата пального становить лише 6,3 л/100 км у комбінованому режимі, що дає змогу подолати до 1000 км на повному баку об’ємом 63 літри.

Такі показники роблять новий гібрид на 20% економічнішим порівняно з попередньою моделлю. Тяговий акумулятор ємністю 1,1 кВт-год забезпечує можливість проїжджати кілька кілометрів у повністю електричному режимі.

Також Subaru Crosstrek Hybrid отримав фірмовий симетричний повний привід і варіатор, а в багажнику встановлено розетку потужністю до 1,5 кВт для живлення електроприладів.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post