Новини

General Motors показав унікальний армійський броньовик (фото)

General Motors представив новий броньований автомобіль для спецслужб, оснащений передовими технологіями. Дочірня компанія GM Defense розкрила деталі проекту Next Gen, презентувавши чотиридверний пікап, який є послідовним гібридом. Під капотом встановлений 2,8-літровий дизельний двигун Duramax, який не пов’язаний з колесами, а служить для зарядки тягового акумулятора. Повний привід забезпечується електромоторами на передній і задній осях, пише mauto.

Цей армійський пікап базується на Chevrolet Silverado 2500HD з пакетом ZR2, проте від цивільної моделі залишилися тільки рама і частина салону. Технології, використані в машині, відрізняються від серійних автомобілів GM, які поки що не пропонують гібриди типу EREV для масового ринку. Хоча технічні характеристики, такі як запас ходу, потужність і вага, не були опубліковані, GM Defense наголосила на кількох ключових перевагах цього гібрида. Автомобіль тихіший, економічніший і важчий, що робить його менш помітним для тепловізорів. Крім того, броньовик може виконувати роль дизельного генератора для живлення додаткового обладнання та може бути основою для безпілотного пікапа в майбутньому.

Окрім цього, GM Defense працює над створенням різних версій броньовика для армії і спецслужб США — зокрема, дво-, чотири- та шестимісних варіантів. Компанія спеціалізується на виробництві автомобілів для урядових установ США. Зокрема, вона відповідає за підготовку моделей Chevrolet Suburban і Cadillac Escalade для Секретної служби та Держдепартаменту США. Куленепробивні позашляховики від GM є важливим елементом дипломатичних місій США по всьому світу.

nikolay

Recent Posts

Експерт пояснив, чому водіям необхідно розкручувати двигун до максимальних обертів

Існує думка, що максимально продовжити термін служби свого автомобіля можна тільки при дбайливій експлуатації та…

51 хв. ago

У мережі розкрили секрет нового недорогого автомобіля Honda Prelude

Honda Prelude повернуть у виробництво як недорогу модель спортивного сегменту. Понад 20 років тому цю…

2 години ago

Ціна вражає: позашляховик Mercedes G-Class отримав лімітовану версію Past II Future (фото)

Mercedes-Benz випустив обмежену серію G-Class на честь 45-річчя моделі у співпраці з дизайнером Ніґо. Версія…

3 години ago

Можна їздити без прав: представлено дешевий електромобіль Citroen Ami Caselani (фото)

Бюджетний електромобіль Citroen Ami отримав нестандартну модифікацію. Мініатюрне авто переробили в ретростилі. Незвичний тюнінг Citroen…

5 години ago

У гаражі знайшли новий автомобіль Chevrolet 1968 року, який простояв чотири десятиліття

У США виявили чудово збережений Chevrolet Chevelle SS396 1968 року випуску, який понад 40 років…

5 години ago

Експерти назвали найкращий електричний кросовер

Все більше автовиробників пропонують електричні кросовери і обрати кращий варіант – завдання нетривіальне. Британські експерти…

6 години ago