Categories: Новини

Викинуті гроші: названо марки автомобілів з ненадійними двигунами

Вибір автомобіля — це завжди складний процес, адже важливо підібрати надійну та довговічну модель, яка виправдає вкладені гроші. Особливо, якщо мова йде про дорогі машини, від яких очікується тривалий термін служби та відповідність ціна-якість. Однак згідно з даними Consumer Reports, деякі популярні моделі авто мають низьку надійність двигунів. Незалежно від того, чи розглядаєте ви нові автомобілі, чи вживані, фахівці назвали 10 брендів, які можуть не виправдати ваші очікування стосовно якості двигунів, інформує mauto.

Jeep

Моделі Jeep Wrangler та Grand Cherokee отримали низькі оцінки надійності — відповідно 27 та 26 балів зі 100 за версією Consumer Reports. Крім проблем із двигуном, власники стикаються із несправностями підвіски та електроніки.

Volvo

Гібридний Volvo XC60 отримав лише 21 бал за надійність. Основними проблемами стали батарея, кліматична система та електроніка салону. Останні моделі бренду не вирізняються високою надійністю.

Volkswagen

Volkswagen Taos набрав 47 балів зі 100, що є досить середнім показником. Окрім проблем із двигуном, водії повідомляли про збої в електросистемі та несправності гальм.

Land Rover

Модель Range Rover 2024 року отримала прогнозовану надійність всього 30 балів. Ремонт цих авто обходиться досить дорого — близько 1200 доларів на рік, за даними RepairPal.

Jaguar

Компактний кросовер Jaguar F-Pace також не зміг показати високі результати, набравши всього 30 балів. Висока вартість ремонту та запчастин — ще один фактор, який варто враховувати при покупці цієї моделі.

Chrysler

Chrysler зазвичай опиняється у нижній частині рейтингу надійності. Наприклад, Pacifica Hybrid отримав всього 14 балів через проблеми з батареєю та електродвигуном.

Mercedes-Benz

У 2023 році Mercedes-Benz опинився на 29 місці за надійністю, а за даними RepairPal — на 27-му із 32 можливих. Якщо авто потребуватиме ремонту, це може бути дуже затратним.

Ford

Якість Ford залишається спірною. Модель F-150 Lightning отримала лише 2 бали з 5 за надійність, попри те, що стала лідером серед електричних пікапів.

Maserati

Незважаючи на високу ціну Maserati, його надійність залишається на низькому рівні. Дороге обслуговування та часті несправності можуть зробити володіння цією машиною проблемним.

Audi

Хоча останні моделі Audi отримали непогані оцінки в тестах Consumer Reports, деякі двигуни не виправдовують очікувань від автомобілів такого класу.

nikolay

Recent Posts

З’явився новий дорожній знак, який спантеличує водіїв

Іспанія нещодавно представила новий дорожній знак Р-35, розроблений фахівцями Головного управління дорожнього руху (DGT). Його…

2 години ago

“Укрпошта” закупить незвичайний транспорт (фото)

"Укрпошта" має намір придбати 1745 електричних поштових трициклів із супутніми послугами типу Full service. Дане…

5 години ago

Фахівець розкрив секретні функції в автомобілі, про які не здогадується більшість водіїв

Сучасні автомобілі мають багато електроніки, щоб зробити поїздки комфортнішими і простішими. Але багато водіїв навіть…

6 години ago

Jeep представив новий кросовер Compass 2025 (фото)

Марка Jeep показала оновлений Compass 2025 модельного року для європейського ринку, пропонуючи кілька цікавих оновлень…

7 години ago

Фахівці назвали 6 кращих машин з пробігом, які можна купити у німців за 1 000 євро

Німеччина, з її розвиненим автомобільним ринком та високою якістю техніки, є привабливим напрямком для тих,…

7 години ago

В Україні помічено рідкісну повнопривідну машину Trivelsonda

Якої тільки дивовижної спецтехніки не побачиш сьогодні на дорогах України. І тому свіжий приклад –…

9 години ago