Нд. Жов 20th, 2024

Гроші на вітер: названо популярні марки автомобілів з ненадійними двигунами

Вибір авто – непросте завдання. Важливо знайти надійну та довговічну модель, яка стане тривалою інвестицією, забезпечуючи ідеальне співвідношення ціни та якості. Коли ви витрачаєте гроші на розкішний автомобіль за чималою ціною, то очікуєте, що він прослужить вам довго.

Однак дані Consumer Reports показують, що деякі з найбажаніших моделей автомобілів мають низькі оцінки двигунів. Незалежно від того, купуєте ви нові чи вживані, ці 10 марок автомобілів пропонують не кращі варіанти двигунів.

Jeep

Consumer Reports доволі низько оцінив Jeep Wrangler. Авто отримало оцінку надійності 27 зі 100, тоді як Grand Cherokee отримав лише 26 балів. Крім проблем з двигуном, ви можете очікувати проблеми з підвіскою та електричною системою.

Volvo

4 Volvo XC60 plug-in hybrid отримав рейтинг надійності лише 21 від Consumer Reports. Серед мінусів –батарея електромобіля та зарядка, кліматична система та електроніка салону. Загалом останні моделі Volvo не славляться своєю надійністю, повідомляє HotCars.

Volkswagen

Volkswagen Taos отримав рейтинг надійності 47 із 100 від Consumer Reports, посівши 8-е місце серед 13 субкомпактних SUV. Крім проблем з двигуном, водії повідомляли про несправності з електричною системою та навіть проблеми з гальмами.

Land Rover

Consumer Reports дав Land Rover Range Rover 2024 року жахливий прогнозований рейтинг надійності – лише 30. І якщо щось піде не так, ви можете отримати дорогий рахунок за ремонт. За даними RepairPal, щорічний ремонт коштує близько 1200 доларів.

Jaguar

Новий Jaguar F-Pace, представник сегменту розкішних компактних позашляховиків, отримав рейтинг надійності 30, згідно з Consumer Reports. Ремонт преміум автомобілів, таких як Land Rover і Jaguar, коштує дорого в тому числі й через високу вартість запчастин.

Chrysler

За даними Repair Pal, Chrysler займає нижню третину рейтингу, коли справа доходить до надійності. Експерти прогнозують річну вартість ремонту на рівні 608 доларів. Однак будьте обережні, оскільки новий Chrysler Pacifica Hybrid отримав оцінку надійності лише 14 балів від Consumer Reports, при цьому слід очікувати проблеми з електричною батареєю та електродвигуном.

Mercedes-Benz

У 2023 році Consumer Reports поставив Mercedes-Benz на 29 місце за надійністю. Цьогоріч RepairPal поставив Mercedes-Benz на 27 місце з 32. Якщо щось піде не так, ремонт може коштувати доволі дорого.

Ford

Експерти кажуть, що якість Ford протягом багатьох років була неоднозначною. Новий F-150 Lightning отримав лише 2 бали з 5 за надійність. Незважаючи на те, що він посів перше місце в категорії електричних пікапів, він не має великої конкуренції.

Maserati

Коли ви платите понад 100 тисяч доларів за спортивний автомобіль, надійність здається мінімальною мірою, яку ви можете очікувати. Але Maserati отримав низьку оцінку надійності.

“Їх не тільки неймовірно дорого ремонтувати, але й у довгостроковій перспективі вони можуть завдати вам більше проблем, ніж радості”, – написали експерти HotCars.

Audi

Згідно з HotCars, купівля Audi може бути невдалою інвестицією, якщо ви шукаєте надійний двигун. Новіші моделі показали хороші результати під час тестування Consumer Reports, але деякі двигуни не забезпечують продуктивність, яку ви очікуєте від такого дорогого автомобіля.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post