Пн. Жов 21st, 2024

Hyundai оновив кросовер Kona Electric – ціна та фото

Компанія Hyundai презентувала оновлений електричний кросовер Kona Electric, який став доступнішим. Після апгрейду електрокар пропонується з початковою ціною 37 990 євро (на 4 000 дешевше, ніж раніше), надає більше можливостей для персоналізації та має кілька комплектацій: Select, Trend і Prime, а також спортивні N Line і N Line X, інформує mauto.

Оновлений Kona Electric оснащується моторами потужністю 156 к.с. у базовій версії та 218 к.с. у топовій. Акумуляторна батарея на 65,4 кВт-год забезпечує запас ходу до 514 км за циклом WLTP. Завдяки функції швидкої зарядки ресурс тягового акумулятора можна відновити від 10 до 80% лише за 41 хвилину.

У салоні електрокросовера встановлено пару 12,25-дюймових дисплеїв і мультимедійну систему з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto. Також доступний клімат-контроль на дві зони і широкий набір асистуючої електроніки для водія.

Спортивні модифікації Hyundai Kona Electric 2024 – N Line і N Line X – мають більш агресивний дизайн, а ціни на них починаються від 44 990 євро.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post