Categories: Новини

Nissan представив абсолютно новий кросовер Murano 2025 (фото)

Nissan офіційно представив кросовер Murano четвертої генерації, який вийде на ринок у першій декаді наступного року. Автомобіль отримав значні зміни в дизайні та технічному оснащенні, повідомляє mauto із посиланням на офіційний сайт японської марки.

Nissan Murano 2025 радикально змінився порівняно з моделлю третього покоління: він став стрімкішим завдяки вигнутій формі даху, а передня частина з оптикою, інтегрованою в радіаторну решітку, тепер нагадує родичів по бренду на кшталт Nissan Kicks. Задня частина вирізняється широкими ліхтарями та спойлером.

Усередині автомобіля на передній панелі з’явилися два великі дисплеї – віртуальна приборка і сенсорний екран мультимедійної системи. Серед доступних функцій варто відзначити проекцію на лобове скло і сервіси Google. Крім цього, деякі органи управління в салоні зроблені сенсорними.

Murano 2025 також пропонує різноманітні опції, серед яких легкосплавні диски розмірністю 21 дюйм, сидіння з функцією масажу, система кругового огляду та аудіосистема Bose з 10 динаміками. Фірмовий напівавтопілот ProPilot Assist теж є частиною нових технологій автомобіля.

У силовому діапазоні Murano відбулася заміна: замість старої 3,5-літрової бензинової «шістки» тепер запропонують чотирициліндровий турбомотор об’ємом 2,0 літра, знайомий за деякими моделями Infiniti. Він розвиває 241 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Новий 9-діапазонний «автомат» став на зміну варіатору, а привід може бути як переднім, так і повним.

nikolay

Recent Posts

Мобілізація автомобілів в Україні: кому з водіїв потрібно готуватися

Воєнний стан в Україні, введений у зв’язку зі збройною агресією РФ, діє вже понад 2,5…

28 хв. ago

Коли потрібно проходити обов’язковий техогляд в Україні: роз’яснення від МВС

В Україні обов’язковий технічний контроль (далі – ОТК) повинні проходити вантажні автомобілі, автобуси, транспортні засоби,…

4 години ago

Експерти пояснили, для чого досвідчені водії завжди мають в автомобілі харчову плівку

Використання харчової плівки для захисту автомобіля в холодну пору року — це досить нестандартний, але…

6 години ago

Mercedes-Benz вперше показав новий найдешевший седан CLA (фото)

Новий Mercedes CLA 2025 модельного року стане найдешевшим седаном німецької компанії. Автомобіль наступного покоління вперше…

7 години ago

Нові доступні кросовери порівняли у жорсткому випробуванні

Чи можна припустити, що бюджетник Dacia та кросовер Jeep – суперники? Виявилося, якщо порівняти два…

8 години ago

Hyundai випустив новий недорогий електрокросовер Inster Cross – ціна та фото

У нещодавно представленого бюджетного Hyundai Inster з'явилася нова версія Cross, яка відрізняється від базової моделі…

9 години ago