Сб. Жов 19th, 2024

У Києві з’явився рідкісний автомобіль Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio із двигуном Ferrari (фото)

У Києві помітили рідкісний для України автомобіль – Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio зразка 2017 року. Це топовий варіант італійського спортивного седана, який має вражаючі технічні характеристики та унікальний дизайн. Знімки авто опублікував Instagram-паблік t.o.p.c.a.r.s_ua, інформує mauto.

Основна особливість Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio – 2,9-літровий твін-турбований двигун V6, створений фахівцями Ferrari. Агрегат видає 510 к.с. і 600 Нм крутного моменту, що дає змогу автомобілю набирати першу «сотню» за 3,9 секунди і розвивати максимальну швидкість на рівні 307 км/год. Завдяки таким показникам Giulia Quadrifoglio може конкурувати з Mercedes-AMG C63 і BMW M3.

«Італієць» пропонувався з двома варіантами трансмісій: 6-ступінчастою механічною КПП або 8-діапазонним “автоматом”. Крім того, опціонально була доступна повнопривідна система. Машина має модернізовану підвіску, високоефективні гальма та легкосплавні диски на 19 дюймів із низькопрофільними шинами.

Зовні версія Quadrifoglio вирізняється агресивним дизайном лицьової частини, спеціальним обвісом, заднім спойлером і вихлопною системою з чотирма патрубками. Салон автомобіля також виконаний у відповідному стилі: шкіряне оздоблення, карбонові вставки, спортивне кермо і сидіння.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post