Ср. Жов 16th, 2024

ТОП-5 авто до 200 000 гривень з міцним кузовом та надійною «начинкою»

Підібрати хороший автомобіль, маючи на руках суму 200 000 гривень, можна, але для цього доведеться докласти зусиль. Також варто розуміти, що машина буде із солідним пробігом та у віці. Перекупник із великим стажем виділив кілька моделей, які можуть похвалитися надійною технічною частиною та міцним кузовом.

Opel Vectra

Незважаючи на вік, Opel Vectra досить добре укомплектована та може похвалитися комфортним салоном. Крім того, в обслуговуванні автомобіль вимагає прийнятних витрат. У разі можна розраховувати на модель другої генерації. Доступні різні модифікації, у тому числі з автоматичною КПП.

Kia Spectra

Варто з таким бюджетом придивитися до Kia Spectra 2006 – 2008 років збирання. Пробіг у машини буде не менше 250 тисяч кілометрів, але при належному догляді вона прослужить ще стільки ж і навіть більше. По оснащенню автомобіль виглядає цікаво, пропонуючи досить комфортний салон та міцну ходову частину.

Nissan Almera

Цікаво виглядає як у плані оснащення, так і механіки Nissan Almera . При цьому йдеться про модель другої генерації з пробігом в межах 200 тисяч км. Машина цінується за міцну ходову частину та надійні мотори. У салоні є все потрібне для комфорту водія з пасажирами.

Skoda Octavia

З комфортом у випадку зі Skoda Octavia проблем не буде, незважаючи на вік. До речі, з бюджетом 200 тисяч гривень машину можна придбати у виконанні 2001 – 2003 років випуску. Найкраще вибирати версії з механічною коробкою перемикання передач. Автомобіль відрізняється великим запасом міцності та міцною ходовою частиною.

Hyundai Accent

Не викликає серйозних нарікань стан кузова та механічної частини у Hyundai Accent, хоча в даному випадку йдеться про модель 2005 – 2008 років. Машина при належному догляді прослужить дуже довго, не вимагаючи капітального ремонту. Найкраще вибирати версії з механічною коробкою перемикання передач.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post