Пт. Жов 18th, 2024

Електричний замінник Duster: представлено новий доступний кросовер Renault 4 E-Tech (фото)

Компанія Renault офіційно розсекретила недорогий електрокросовер Renault 4 E-Tech. За габаритами 4,14-метрова новинка наближена до популярної моделі Duster, але оснащується виключно електричними силовими установками, інформує mauto.

Дизайн Renault 4 E-Tech віддає данину поваги класичному хетчбеку Renault 4L зразка 60-их років минулого сторіччя. Серед особливостей екстер’єру – чорна глянцева панель у лицьовій частині та стильна оптика, а також незабарвлений пластик на бамперах, який надає авто позашляхового вигляду.

Renault 4 буде випущений у двох варіантах. Базова модель матиме потужність у 120 к.с. і батарею ємністю 40 кВт-год, яка дозволяє проїжджати близько 300 км без підзарядки. Топова версія запропонує 150 к.с. і тяговий акумулятор на 52 кВт-год із запасом ходу до 400 км на одному заряді.

Очікується, що кросовер з’явиться на ринку в 2025 році, а ціни починатимуться від 30 000 євро. У планах компанії також є випуск фургона на основі Renault 4 E-Tech, але подробиць про нього наразі немає.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post