Ср. Жов 16th, 2024

В Україні помітили новітній спорткар Ford Mustang GT вартістю $85 000 (фото)

Новітній спорткар Ford Mustang сьомого покоління прибув до України. Фото новинки, зроблені в Києві, напередодні оприлюднив Instagram-паблік t.o.p.c.a.r.s.s_ua. Ціна автомобіля, який поки що офіційно не продається в Україні та штучно імпортується зі США, становить приблизно 85 000 доларів, повідомляє mauto.

Оновлений дизайн Mustang зберіг впізнавані риси, такі як довгий капот і зміщений назад салон, але тепер має агресивніший вигляд завдяки розширеній радіаторній решітці та завуженій головній оптиці.

Салон також отримав поліпшення, включно з кількома великими екранами на передній панелі і бездротовою системою зарядки мобільних гаджетів.

Привезений в українську столицю екземпляр Ford Mustang має виконання GT і комплектується бензиновою «вісімкою» об’ємом 5,0 літрів, яка видає 480 к.с. потужності і 567 Нм крутного моменту. Силова установка може працювати у зв’язці з 6-ступінчастою механічною трансмісією або 10-діапазонною автоматичною коробкою передач. На прискорення з місця до 100 км/год потрібно всього 4,3 секунди, а максимальна швидкість дорівнює 250 км/год.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post