Пн. Жов 14th, 2024

Toyota оновила свій найдешевший кросовер Urban Cruiser Hyryder

Toyota представила оновлений компактний кросовер Urban Cruiser Hyryder 2024 року з пакетом поліпшень під назвою Festival Limited Edition. Японці розраховують, що це допоможе автомобілю виділитися серед конкурентів, зокрема Hyundai Creta, який досі залишається лідером продажів на індійському ринку, пише видання mauto.

До основних оновлень Festival Limited Edition входять фірмовий відеореєстратор, особливі килимки з 3D-ефектом та додаткове підсвічування в районі ніг, що є унікальним для класу компактних кросоверів. Цей пакет пропонується для всіх модифікацій Urban Cruiser Hyryder, зберігаючи незмінним дизайн кузова та салону.

Автомобіль оснащується 1,5-літровим атмосферним двигуном Suzuki, який генерує до 102 кінських сил і 135 Нм крутного моменту. Доступні варіанти з 5-ступінчастою механічною коробкою передач та 6-ступінчастим «автоматом». Крім цього, Toyota пропонує гібридну версію, яка поєднує бензиновий ДВЗ на 92 к.с. і 80-сильний електромотор. Також є можливість вибору повного приводу.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post