Нд. Жов 13th, 2024

Найдешевший кросовер Suzuki Fronx встановив рекорд

Компанія Maruti Suzuki може відзначити черговий успіх. Їх компактний кросовер Suzuki Fronx 2025 подолав позначку 200 000 проданих екземплярів менш ніж за два роки з моменту виходу на індійський ринок. Це друге велике досягнення моделі після того, як у січні 2024 року Fronx став новим автомобілем, який найшвидше продається, досягши позначки 100 000 одиниць.

Fronx, представлений в Індії у квітні 2023 року, став другим гравцем Maruti у сегменті компактних SUV довжиною до 4 метрів, доповнивши лінійку поряд із Maruti Brezza. Покупцям пропонується вибір між 1,0-літровим турбованим бензиновим двигуном та 1,2-літровим атмосферним мотором, який також доступний у версії з газобалонним обладнанням. Стандартно автомобіль комплектується 5-ступінчастою “механікою”, а для турбоверсії доступні 6-ступінчастий “автомат” та 5-ступінчаста роботизована трансмісія.

Партхо Банерджі, старший виконавчий директор з маркетингу та продажу Maruti Suzuki India Limited, зазначив:

«Успіх Fronx відображає розуміння Maruti Suzuki мінливих очікувань клієнтів і наші зусилля зі створення продуктів, які перевершують ці очікування. З вражаючим зростанням продажів на 16% цей компактний SUV привернув увагу як покупців, які вперше купують автомобіль, так і тих, хто вирішив оновити свій транспорт у рамках сегмента».

Варто відзначити, що у Fronx є «близнюк» – Toyota Taisor, який має ті ж силові агрегати та набір функцій.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post