Нд. Жов 13th, 2024

Моторист назвав дешеві автомобілі з пробігом, які мають необмежений ресурс двигуна

У сучасних умовах ціни на автомобілі, навіть вживані, значно зросли. Проте деякі моделі з пробігом можна придбати за скромний бюджет 300 000 гривень, і вони матимуть істотну перевагу – надійний двигун з великим ресурсом. Про чотири такі машини розповів досвідчений моторист, інформує видання mauto.

Nissan Tiida

Це надійний автомобіль, який хоч і не може похвалитися виразним дизайном, але забезпечує довготривалу експлуатацію та високу ліквідність на вторинному ринку. За вказаний бюджет можна знайти автомобіль 2008-2013 років у хорошому стані.

Volkswagen Jetta

Стильна модель з хорошим технічним оснащенням і прийнятною вартістю утримання. За 300 000 грн можна розглянути варіанти 2009-2012 років з пробігом до 200 тисяч км.

Kia Rio

Один із лідерів у бюджетному сегменті. Це автомобіль з високою надійністю і простим в обслуговуванні двигуном. Бюджет дозволяє знайти моделі третього покоління 2010-2015 років з пробігом до 200 тисяч км.

Ford Focus

Популярний вибір на вторинному ринку. Автомобіль третього покоління 2012-2018 років доступний у цій ціновій категорії, але краще обирати моделі з механічною коробкою передач, оскільки варіанти з АКПП або «роботом» мають певні недоліки.

Ці моделі добре підходять для тих, хто має обмежений бюджет, але хоче отримати надійну машину з великим ресурсом двигуна.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post