Нд. Жов 13th, 2024

Може з’явитися в Україні: Volkswagen представив новий великий кросовер Tayron (відео)

Німецький автоконцерн Volkswagen розсекретив друге покоління кросовера Tayron. Публічний дебют новинки відбудеться найближчим часом на Паризькому автосалоні, а її вартість у європейській дилерській мережі марки стартуватиме з позначки в 45 475 євро, інформує видання mauto.

Новий VW Tayron є глобальним автомобілем (попередник був прерогативою виключно китайського ринку) і заміщає собою кросовер Tiguan Allspace. Фактично, перед нами подовжена модифікація «Тігуана» третьої генерації з масивними крилами, широкою решіткою радіатора і оптикою довгастої форми.

Інтер’єр Tayron також багато в чому перетинається з новим Volkswagen Tiguan. Для новинки підготували віртуальну приладову панель і сенсорний дисплей на 15 дюймів.

Машина стане доступною у виконаннях із п’ятьма і сімома посадочними місцями. У першому випадку об’єм багажника дорівнює 885 л, а в другому – лише 345 л. За необхідності задні сидіння можна скласти і отримати 2090 л для перевезення багажу.

Уже в «базі» Volkswagen Tayron другої ревізії може похвалитися наявністю клімат-контролю на три зони, камерою заднього виду, паркувальним автопілотом, датчиками світла і дощу. Опціонально доступна матрична оптика, акустика на 700W, скляний дах, функція напівавтономного керування, штучний інтелект ChatGPT і вентильовані крісла з електроприводом і масажем.

У силовому діапазоні Tayron заявлені турбовані бензинові двигуни об’ємом 1,5 і 2,0 літра, які видають 150 і 265 кінських сил відповідно, а також 2,0-літрові наддувні дизелі з віддачею 150 і 193 к. с. Також є плагін-гібриди на 204 і 272 к. с., які можуть долати до 100 км у повністю електричному режимі. Для всіх модифікацій передбачена 7-діапазонна роботизована трансмісія DSG, тип приводу – передній або повний.

Як уже зазначалося, Volkswagen Tayron стане глобальною моделлю марки, а отже, його продажі здійснюватимуться в багатьох країнах світу, серед яких і Україна.

Читай mAUTO в google.news та ТЕЛЕГРАМ

By nikolay

Related Post